De-a arhitectura în orașul meu

“De-a arhitectura în orașul meu”
“De-a arhitectura mini”

Un opțional interesant ce se află și în oferta școlii noastre
În perioada 1 ianuarie 2015 – 1 martie 2015 se fac înscrierile claselor şi ale arhitecţilor pentru programele educaţionale „De-a arhitectura în oraşul meu” (120 clase) şi „De-a arhitectura mini” (20 clase), la nivel național.

În septembrie 2014 programa curriculei programului educaţional „De-a arhitectura în oraşul meu” a fost avizată de MEN (Ordin nr. 4422 din 28.08.2014) putând fi predată în orice şcoală din România ca materie opţională pentru învăţământul primar, clasele III-IV.

„De-a arhitectura în oraşul meu” se adresează elevilor din clasele a III-a şi a IV-a. Curricula pune la lucru creativitatea elevilor, spiritul lor critic, îi face mai atenţi la ce se întâmplă în oraşul lor şi îi ajută să descopere lumea fascinantă a arhitecturii.

„De-a arhitectura mini” se adresează copiilor din clasele I-a şi a II-a şi doreşte să-i încurajeze pe micii şcolari să-şi construiască lumi fantastice şi personale, pe măsura imaginaţiei lor, pornind de la o poveste, lecţiile fiind în mare parte ateliere hands-on.

De-a arhitectura, Scoala 10

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s